My Followers

November 22, 2011

Himpunan Minggu Lepas

 Kali ni aku upload semua gambar2 kek yg aku buat last week..tak byk pun sebenarnya.. sebab aku tolak order, masih byk urusan keluarga yang belum selesai. Dan aku juga ucapkan terima kasih byk2 pada semua pelanggan2 yg membuat tempahan pd kali ni..
 Cupcake ni aku hantar ke Serdang. Tempahan dari Adila utk Zarif.

 2 biji kek ben10 & angry bird ni lak ditempah oleh kawan pejabat, Ida Amira sempena birthday anak ida yg nicknamenya Come ( sebut Comey ya) ^_^

 Kek Pengantin ni dibawa dari Kulim ke Johor, aku harap2 kek ni selamat dlm perjalanannya.. Ditempah oleh Kak Raziana..

 Cupcake kawen tema merah putih ni lak ditempah oleh Anis, dari Sg. Kob..
 100 pcs Colorful cheese tart ditempah oleh Sara untuk jamuan ofisnya di Penang. Baki cheese tart ni aku pack asing2 utk aku buat jualan kat ofis.. :D

 

November 17, 2011

DESSERT TERBARU!!


Assalamualaikum dan hai semua ^_^.. 

RUC kini mengeluarkan dessert terbaru kami iaitu: 

~ KASIH DI KAYANGAN ~

RUC menyediakan 3 pilihan  untuk semua pelanggan kami iaitu :

1) Kasih Di Kayangan - Strawberry
2) Kasih Di Kayangan - Blueberry Filling
3) Kasih di Kayangan - Kiwi

Rasanya yang rangup, gabungan rasa masam2, lemak manis yang secukup rasa, manakala lelehan coklatnya pula enak berkrimmmm. Kami juga sentiasa memilih buah-buahan yang segar dan terbaik sahaja hanya untuk anda!

Ianya sangat2 sedap dan sesuai dinikmati semasa sejuk pada bila-bila masa sahaja.  Sekali rasa, pasti anda inginkannya lagi :D

Didatangkan 8 pcs per box.. dan 2 pilihan di dalam 1 kotak samada 
KDK Strawberry + KDK Blueberry Filling
KDK Strawberry + KDK Kiwi
KDK Blueberry Filling + KDK Kiwi

Pilihan sentiasa di tangan anda k.. :)

Apa tunggu lagi?? Jangan ketinggalan untuk membuat tempahan anda sekarang ya.. ^_^


 

November 12, 2011

terlambat posting dllm blog ni.. ni tempahan yg lepas.. pada customers yg saya tolak order, minta maaf sgt2 k.. byk urusan peribadi yg perlu diselesaikan.. thanks pada customers yg order kali ni.. :D




 

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here