My Followers

June 28, 2011

Cuppies & Kek


 Cupcake ditempah oleh Cikjan untuk jirannya.. minta yg bajet rendah saja..
Kek 2 biji tu pulak ditempah oleh cikgu liza. Mcm biasa la, cikgu liza selalu order kek sponge jer dgn deko ala2 kedai.. aku ok je.. Terima kasih ya cikjan & cikgu..


 

June 27, 2011

6th Anniversary







16 pcs Vanilla Cupcakes
Tema : Hijau, Merah & Putih
Deliver ke Tmn Tiram, Lunas
TQvm Zila..




 

June 20, 2011

White & Red


3 tiers fondant wedding cakes
Lightly orange butter cake & choc moist cake
TQvm Rina, Tmn Ktc Hi-tech, Kulim.




 

June 17, 2011

Happy Father's Day

100 pcs Raqyn Blossom Tart
&
25 pcs chocolate cuppies
xs size
White & Green Theme
TQvm Hani..


 

June 15, 2011

White & Purple

Blueberry Sponge Cake & Blueberry Filling
8 inch

Tqvm Diana- Kelang Lama, Kulim.


 

June 09, 2011

Chunggitton Train

 Kek ketapi chunggiton ni ditempah oleh senior masa aku sekolah rendah dulu utk birthday anaknya Syamil Affan.. sebenaqnya aku tak penah tgk pun citer kartun ni kat astro.. so terpaksa la search kat tenet camna rupanya.. tapi yg pasti, aku sgt excited n happy sebab boleh hias kek ni dgn mcm2 warna dan suka hati aku la nak letak apa pun buleh janji budak2 suka tgk... apa pun aku ucapkan terima kasih byk2 pada kak nisa sebab beri kepercayaan utk aku siapkan kek ni... thank you sooooooooo muchhh kak nisa... :D








 

June 08, 2011

Turquoise , Biru & Putih


 Yang bertemakan biru putih ni ditempah oleh rina dari tmn ktc, hi-tech kulim.. thanks rina.. :D
Yang bertemakan turquoise ni pula ditempah oleh kawan masa di vokay dulu, zarirah dari kubang semang, untuk adiknya.. thanks irah... :D

 

June 07, 2011

Merah Putih



 Ditempah oleh Isma dari Tmn Aman, Lunas sempena hari perkahwinannya.. temanya merah dan putih.. design isma pilih ikut design kek aku yg dulu2... Terima kasih Isma ... :D
 

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here