My Followers

December 28, 2010

Bertemakan Biru

 Assalamualaikum.. ditempah oleh Hani untuk rakannya Siti Mashitoh.. Terima kasih ye Hani... :D

December 26, 2010

Moist Eggless Chocolate Cake

 Ditempah oleh Natrah, Penang.. Natrah singgah di rumah ambil kek ni then terus ke KL.. TQ Natrah..

December 23, 2010

Berkat Cupcakes

 Assalamualaikum.. Berkat Cupcakes sebanyak 3,750 biji  ni ditempah oleh cikgu Liza. First round tu cikgu minta aku boh semua cupcakes ni dlm kotak, depa nak pack sendiri. Cikgu order adhoc, kelam kabut aku buat.. kek ni tak sempat nak sejuk betul pun lagi masa cikgu minta pass kan kek ni kat dia.. 2nd round tu aku cakap kat cikgu aku nak pack 50 biji per pack nampak cantik sket kek ni nanti.. Kalau cikgu nak pack sikit2 nanti bleh bukak jer pack yg aku buat tu..so kek tak cepat rosak.. cikgu pun setuju jer..senang hati aku.. hehe
 aku pack camni kat cikgu tapi setiap pack ada 50 biji.. yang gambar bawah ni ada 10 biji jer dlm 1 pack.. yg ni aku tak kira..mmg aku bagi lebih kat cikgu.. sebab dia order byk.. aku pun tak berkira sgt.. selalunya dgn customer mmg aku jenis yg jarang berkira.. tambah2 kalau dpt customer yg tak cerewet.. senang nak bekerjasama dgn aku..mmg aku selalu bagi lebih tak kira la sama ada dlm berat kek, hiasan @ bunga2 pada kek, atau aku extrakan apa2 yg boleh.. ni pun rasanya ada la dlm 5 pack aku bagi free kat dia.. Terima kasih cikgu na... :D

December 22, 2010

Kek Hantaran lagi

 Assalamualaikum.. Ros dari Penanti tempah kedua-dua kek ni.. 1 untuk dijadikan kek hantaran, dan 1 lagi untuk makan2.. Ros pun nak tema purple dgn putih tapi purple tu nak light sket dari tema anis tu.. Ros amik kek ni di Lunas.. terima kasih Ros.. :D

December 20, 2010

Kek Hantaran Anis

 Assalamualaikum.. kedua-dua kek ni ditempah oleh anis dari padang serai.. anis nak 1 kek marble utk design bakul yg penuh bunga, dan satu lagi kek choc moist dengan edible image yang bertemakan purple dan putih.. so inilah hasil2nya... terima kasih anis..
 sepadan kan pasangan pengantin ni? sama comel jer aku tgk.. Selamat pengantin baru ya anis..semoga kekal hingga hujung nyawa...

December 19, 2010

Blueberry Cheese cake

 Assalamualaikum... kak miza, my officemate order blueberry cheese cake untuk birthday.. tapi dia nak yg kecik jer sebab nak makan berdua jer.. memandangkan anak dara aku pun suka sgt cheese cake, aku buat lebih la.. tapi letak blueberry dgn topping chocolate.. Kak miza gtau cheese cake ni sedap..husband dia pun kata sedap.. hmm alhamdulillah kalau kak miza suka... thanks naa...

yang ada sugar paste "happy birthday" tu untuk kak miza.. yang lain2 semua utk anak aku..  ^-^

December 16, 2010

Kek Kawen

 Ditempah oleh Kak Adhliena untuk majlis perkahwinan adiknya baru2 ni.. Terima kasih kak..



Kek Hantaran

 kek ditempah oleh Wani dari Machang Bubok.. terima kasih naa...

December 12, 2010

Tema Pink Putih lagi...

 Assalamualaikum... coklat dan kek hantaran di bawah ni ditempah oleh Hazu dari Kulim untuk hantaran adiknya.. Hazu bekenan dgn salah satu design kek aku yg dulu.. aku ubah sikit2 ja..  Terima kasih hazu na....
 Yang ni lak ditempah oleh Ayu untuk hantaran pertunangannya. Fruit tart dan cuppies ni dibawa balik ke Bagan Serai.. Thanks Ayu.... :D

Makluman

salam..hai..

Dimaklumkan bahawa tempahan untuk
2.12.10  sehingga 12.12.10 
adalah ditutup. 

Tetapi jgn risau..  tempahan untuk tarikh2 selain yg tertera di atas masih dibuka..kalau nak order, boleh la call ye.. kalau masih ada ruang kosong..boleh la saya selitkan tempahan2 dari anda nanti.... hehehe..
 
Terima kasih.

December 08, 2010

Sponge Bob Cuppies

Cupcakes bertemakan sponge bob ni ditempah oleh Lai yang berada di Putrajaya khas untuk boyfriendnya Dani yang belajar di Adtec Kulim.. Lai msj gtau bf dia suka cuppies ni..so aku harap Lai pun suka la ya.. Thanks Lai.. :D

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here