My Followers

July 22, 2010

July 21, 2010

Cuppies


July 19, 2010

July 18, 2010

Cuppies

 
Cuppies ni ditempah oleh Nana buat seorang teman di Kulim sempena hari pertunangan temannya itu.. Actually nana ada tunjukkan contoh design dari cuppies aku yg terdahulu tapi aku ni biasa la kan.. suka derhaka sket.. so buat design ni.. ditambah dengan colatta coklat perisa strawberry dan juga coklat ferero rocher di atasnya.. Hmm.. aku harap2 nana suka la ye dgn design ni.. :D




July 15, 2010

Arsenal

Walaupun musim bola dah abih dengan kemenangan spain baru2 ni..tetapi tema bola tetap menjadi pilihan Aida dari Shah alam.. Tetapi Aida memilih pasukan Arsenal untuk dijadikan sebahagian dari dekorasi cupcakes ni.. Aida minta aku hantarkan cuppies ni pada suaminya yang ketika ini menetap di Junjong, Kulim.. Aku harap suami beliau suka dengan surprise ni.. Happy Birthday En. Shah.. semoga panjang umur yer.. :)




July 14, 2010

Blueberry Cheese Cake

Bos kepada member aku iaitu Mr. Torsten Strauch (katanya org German) minta tlg member aku ni si Ija untuk order cheese cake sempena birthday wife dia.. kata ija bos dia dah rasa light cheese cake yang aku buat..that's why nak order cheese cake ni untuk wife dia pulak.. Kek ni nampak redah jer sebab aku guna loyang 8 inch.. tapi berat kek ni lebih kurang 1.1kg jugak... Ija bagitau lagi..bos dia puji kek aku.. alhamdulillah..lega aku dgr.. harap2 wife dia pun suka la hendaknya.. apa pun aku sgt berterima kasih pada Ija sebab sudi promote kek2 aku ni pada rakan2 sekerja dia.. hmmm syukur alhamdulillah...  To Mr. Torsten Strauch..thank you very much for believe in me...
 

July 13, 2010

Marble Choc Cheese

Kek 'terkejut' yang ditempah oleh my officer, Tn. Syed tgh hari semlm untuk hari jadi anakandanya, Zulaikha.. Aku decide untuk buat kek marble choc cheese ni dengan dekorasi yang simple saja dengan meletakkan my hand-made choclate button dan patung comel tu... harap2 Zulaikha happy dpt kek ni... :D  
 



July 08, 2010

Hantaran Pertunangan

Nampak lembut ja kan warna kek ni.. tetiba aku plak yang suka tgk kek ni.. heheheh.. Ni tempahan dari office mate.. minta aku buatkan kek choc moist untuk hantaran sepupu dia bertunang.. dan dia order tart buah jugak.. Hmmm.. harap2 kak Ct Rohaya suka la noo dengan kek dgn tart buah tu.. Terima kasih yer..



Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here