My Followers

December 22, 2011

Istimewa untuk Ija & kawan2



 Sebab apa kata istimewa? sebab ija order kek ni kecik je.. half recipe.. dan sebab kek ni dah delay 3 minggu jadi aku buat 1 recipe dgn harga half.. lagipun ija ni cousin aku.. kira kakak sepupu belanja makan la ni.. hehehe.. hope ija dgn kawan2 dia di uitm perlis tu suka la ya.. ^_^


 

Red velvet cupcakes. 
16 pcs, L size.
Thank you Kak Alfa, Hi-Tech Kulim.








 

December 20, 2011

Cc Tunang & Kek Kahwin


Cupcakes vanilla - Fondant.
16pcs M size.
Terima kasih pada Izan dari Tmn Kulim Utama, Hitech. 
Cupcakes ni dibawa ke Ipoh.




Kek Span Vanilla.
1.5kg, 11 inci.
Terima kasih pada kak Faezah, Lunas.













 

December 05, 2011

Selamat Pengantin Baru Safwan & Adura



 
 Kek sebiji ni pengantin lelaki kata untuk mkn ramai2 dgn family lepas kenduri. Yg putih meleleh tu white chocolate.

 Kek yang nak kena potong...  :D ..

 Meet my new assistant, Mr. Nizam Zainan tgh susun2 strawberry & bunga2.. Deliver ke Penang kek kawen ni..so tak mau tanggung any risk klu susun semua stoberi atas kek dari rumah.. aku risau ada yg tergolek2 jatuh  jer sebab aku tak reti drive keta secara sopan2 ni.. hehehe :P ...



  Terima kasih byk2 Safwan..


 

Cheese Tart

 Terima kasih pada semua yg menempah tat keju ni yang berjumlah 222 pcs = 37 pack. Tapi takda la aku buat cun-cun 222 pcs.. dah mesti la kena buat lebih.. anak aku pun suka tart ni.. klu tak salah total aku buat tart ni lebih dari 250 pcs.. dan thanks to my assistants, mr. emir faizal & mr.nizam zainan yg bersengkang mata buat tart shell ni utk aku.. :D

TQ again to my dearest customer :
Diyana, Cik Atia, kak Hafsah, Liza, Kak Azimah, Kak Nora, Ayu Akma, Kak Ayu, Kak Yus, Ija & kwn Ija,  Ipah, Alin, Kak Siti, Alia, Azian, Awin, Rina, Akmal & Nurul. TQ byk2 ek..


 

White & Pink

 Kek Buah.
8 inci.
TQVM Najmuddin, Baling Kedah.


 

Terima Kasih semua..

 Strawberry Cheese cake.
 8 inch.
 TQVM Hasnina, Kulim.

 Choc Moist Cake.
 8 inch.
  TQVM Nuzul, Kuala Ketil.

 Colorful Cheese Tart
Filling : Blueberry, Chocolate & Strawberry.
TQVM Farieza, Kangar Perlis.

 

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here