My Followers

February 26, 2010

Cuppies Makan2..


Sahabat lama aku semasa di sekolah rendah tempah cuppies ni untuk makan2 sebelum bersalin baby yang ke 3..jadi aku buatkan utk dia butter cuppies vanilla dgn fresh cream sebagai aising hiasannya...tak la muak sgt kan.. Pada E.E, selamat melahirkan zuriat yang sempurna, sihat dan comel ya...


February 25, 2010

Hantaran Hati Untukmu



Cuppies yang atas skali tu untuk makan2 ja... kak su lawyer mmg suka swirl simple2 ja setiap kali dia order utk makan... pastu kak su order untuk hantaran jugak.. pesan nak love dan bunga ros.. so inilah yang terhasil.. kul 10.30 mlm aku antar cuppies ni ke umah kak su... thanks kak..


Glitter Graphics



February 23, 2010

Cupcake Hantaran

Toche2 pada Huslina, kawan ofis aku yang order cupcake hantaran ni.. lepas diskas sikit2.. aku dgn dia sepakat nak cupcake yang design macam ni..  Ina kata suka bunga yang merah menyala.. hmmm bunga ni tak la menyala tapi kaler merah galak la jugak..hehehe




Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here