My Followers

April 28, 2011

Chipmunk Cuppies

 Cupcakes ni penuh rahsia..sebab apa? sebab yg order ni tak bagi aku mentioned namanya dan nama bff dia dlm blog ni.. ok..aku ikut jer.. so deliver cupcakes ni ke Pacific baru2 ni.. thank u so much ye.. :D






 

April 27, 2011

Choc Moist Cake & Cheese Tart

 Choc moist cake ni ditempah oleh kak wati dari kulim. Aku tak brapa puas hati sebab kek ni nampak rendah sgt.. klu ikutkan, kak wati nak loyang yg lebih besar tapi aku gunakan loyang 12 inci saja.. tu pun kek dah nampak rendah walaupun kek ni berat dia 2.7kg ( tak termasuk berat cupcakes )..  Hopefully kak wati suka la nooo... Tima kasih kak.. Cheese tart ni ditempah oleh officemate.. thanks tau.. :D


April 26, 2011

Cookies & Strawberry Cheese cake

 Cookies ni ditempah oleh officemate aku.. Tq..
 Rich strawberry cheese cake ni ditempah oleh ex-housemate aku masa kat manjung dulu.. Disebabkan kawan aku tu nak balik jauh, so aku decide letak ciskek ni dlm bekas camni..konfem tak tumpah or meleleh.. bleh scoop bebila rasa nak mkn.. mcm ice-cream jer.. :D..
To my friend, ex-C11 tu, thanks tau..



 

April 21, 2011

Rich Strawberry Cheese Cake

 Rich Strawberry Cheese Cake ni diolah dengan cara dan resepi tersendiri. Rasanya masam2 manis, lemak creamy dan semestinya sedap... ^_^ . Untuk peminat keju & strawberry..jgn tunggu lama2 k.. Rich Strawberry Cheese Cake kini dibuka untuk tempahan..


 Juga dijual secara individual cup.. minimum 7 cups per order.. Thanks..






April 18, 2011

Kek Hantaran

 Kek hantaran ni simple je.. ditempah oleh wawa untuk sepupu beliau.. nak bunga warna oren & putih.. Thanks wawa.. :D

 

April 17, 2011

Cuppies & Puff


Ditempah oleh Lia Johari di Perda, BM yang dikenali melalui fesbuk.. :D Terima kasih ye Lia.. 
Yang bawah ni lak, projek pastry yg dah lama giler tak buat.. alhamdulillah, menjadi dgn enaknya.. :D


 

April 12, 2011

Sony Camera Cake

 Ditempah oleh Alina dari Sg Petani untuk harijadi suaminya Mr. GG. Thank you noooo...

 

April 11, 2011

Kek

 Choc moist cake utk dijadikan kek hantaran ditempah oleh Sha.. Sha minta jgn letak bunga byk2 sgt.. sekuntum2 camni pun dah ok.. Semoga bahagia slalu & cepat naik pelamin ye.. thanks.. :D
 Chocolate cheese cake ni untuk someone dari someone.. yg ni tak leh citer, kena secret katanya..huhuhuhuu

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here