My Followers

March 30, 2011

Kiwi Cheese Cake

 Skali lagi order dari Kak Yatt, untuk birthday kawannya.. dah antar kek ni smlm kat umah di Lunas.. Terima kasih ya kak yatt..  :D

 

March 29, 2011

Raqyn's BlossomTart

Harganya:
50 pcs = RM25.00 per pack

untuk self pick up di dpn kulim golf resort sahaja..sesapa nak order, bagitau cepat yer.. :D



 

March 28, 2011

Sponge Cake

Ditempah oleh regular customer, kak Fazilah dari Lunas untuk birthday anaknya Irfan.. Thanks kak.. :D


 

March 24, 2011

Blueberry Cheese Cake

 Yatt order ciskek ni.. minta hias dgn buah kiwi katanya.. tapi ada malang tak berbau betul.. masa aku angkut ciskek balik ke umah mak aku, (yatt ni tinggal setaman dgn mak aku ).. aku minta tlg anak buah angkat kek ni letak dlm umah sebab mlm tu ujan lebat.. aku nak tutup gate.. yg sedey tu bila bukak kotak dia semua buah, filling dan fresh cream ni dah melorot jatuh mungkin sebab anak buah aku pegang kotak kek tu senget.. so sedehhh.. nasib baik aku tergerak hati nak check.. klu tak, mmg naya la.. so terpaksa patah balik ke umah utk hias skali lagi.. dah tak camni dah rupanya... kiwi tu aku susun semua atas kek.. tapi dah takda mood nak amik gamba.. apa pun thanks Yatt.. sori ye antar lewat sgt.. :(


 

March 23, 2011

Untuk Parents

 Kak Ita dari KL tempah choc moist cuppies ni untuk ibu bapanya di Kulim.. Thanks kak Ita.. :D

 

March 21, 2011

Kek Kahwin




Kek kahwin 3 tingkat dan 1 set cupcake hantaran ditempah oleh ida dari Mahang.. Kek tingkat ni aku tak letak kat meja pengantin sebab masa still awal lg.. takut terbalik plak sebab budak2 ramai.. so aku letak dlm bilik pengantin dulu..cupcake pun aku tak letak perabih di tingkat atas, ni cuma utk aku amik gamba je.. Thanks ya dik, selamat pengantin baru & smoga bahagia hingga ke akhirnya..  :D



 

March 20, 2011

Wedding & Anniversary Cake

 Ditempah oleh Nurul dari Serdang.  Kek span strawberry dgn tema merah putih dan kek choc moist dengan tema hijau putih.. Selamat ulangtahun nurul ye.. dan selamat pengantin baru kepada wafa & fariq.. semoga kalian kekal bahagia hingga ke akhirnya.. :D

 

Edible Image Cuppies


 4 set cupcakes ni ditempah oleh kak Fizah untuk birthday anaknya Damia.. Tq kak.. :D


 

March 13, 2011

Cupcake & Kek Hantaran

Cupcake hantaran yg ditempah oleh Ridayu, kawan lama di skolah dulu.. Tima kasih ayu ek.. semoga ceria di hari pertunangan ayu ye.. Kek yg di bawah ni plak ditempah oleh Kak Zie dari Taman Merawan. Kak zie minta kek biasa2 ja.. so lepas dah diskas skit2, ni hasilnya..kek ni amik gambar dlm keta ja.. minta hero kecik aku pegang kek ni, kalut masa nak deliver sampai hampir terlupa nak amik gambar.. seb baik anak tlg ingatkan.. hehehe

 

March 06, 2011

CC Birthday

 CC choc oreo yg ditempah oleh Wati dari Permatang Pauh. Sorry tak sempat nak jumpa, kak ada urusan lain.. anyway thanks ya..

 

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here