My Followers

April 29, 2010

Blueberry Choclate Mousse




Salam...
Kali ni kek Blueberry Chocalate Mousse lak.. Ditempah oleh Pn. Khairiah untuk hari lahir suami tercinta.. Hopefully Pn. Khairiah & suaminya suka kek ni.. Thanks..

April 27, 2010

Mcm2 kek ada...dan tart jugaaaa...


Salam.. arini aku update gambar2 kek & tart yang aku buat untuk sepanjang minggu ni..  sila jamu mata nooo... thanks..



April 22, 2010

Cuppies & Cute Figurine



Comey kan cuppies ni? sila dapatkan di Kiosk Ayamas, Tmn Selasih berhampiran Minat Supermarket ok.. kalau dah abih kena rajin2 jengah kiosk tu sebab nanti aku akan hantar lagi cuppies comel2 camni... kalau nak order direct dgn aku pun boleh... sila call/sms je k...

Arini last day keja..esok cuti...bestnyaaaaaaaaaa... so kawan2... selamat berhujung minggu ya...



Tat Telur



Ada 2 jenis tat telur yang aku buat.. satu tat telur biasa dan satu lagi tat telur pandan..dua2 sedap...
nyum..nyum...




Cupcakes & Tart

Salam & hai semua pengunjung.. sihat ka? terima kasih naa sebab masih sudi berkunjung ke blog ni..
Sila la jamu mata anda dengan cupcakes dan nutty choc tart yang ditempah oleh salah seorang awek cun di pejabat aku.. cik syatilla.. Terima kasih order dengan RUC.. :)



April 20, 2010

Produk terbaru RUC


Haiii... cuma nak inform, kesemua produk2 RUC seperti kek dan dessert spt gambar di atas boleh didapati di Kiosk Ayamas, Taman Selasih, Kulim berhampiran dgn MINAT Supermarket.. Di situ bukan stakat ada dessert2 ni ja.. tapi ada nasi ayam yang sedap, ada ayam panggang yang lembut, ayam black pepper, ayam percik dan macam2 lagi la... dibuka setiap hari dari kul 10 pagi sampai 11 malam.. kalau tak salah, tak lama lagi akan ada nasi ayam hainan pulak.. hmm mesti lagi sedap.. Kalau nak rasa produk RUC ni boleh la ke kiosk tersebut..sapa cepat dia la dpt merasa... sebab produk RUC ni cepat habis tau..  tapi kalau dah beli produk RUC ni jgn lupa untuk cuba rasa nasi ayam yang ada di kiosk tu ok.. sgt menyelerakan tau...  Jom ler ke Ayamas, Tmn Selasih.. sgt sedap ok... heheheheh





April 17, 2010

Cheese Cake



Cheese cake yang disaluti dengan fresh cream.. dan dihias dengan buah-buahan yang segar.. hmmm mmg sedap dimakan.. Terima kasih pada customer yang beli kek ni di Kiosk Ayamas, Tmn. Selasih..

April 16, 2010

Fruit Tartlet

Tart2 kesukaan kak g... mesti kak g tak puas makan kan? hehehehe



Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here