My Followers

February 29, 2012

Sponge Cake

1kg chocolate sponge cake
Ditempah oleh officemate, Khairiah untuk majlis makan2 di division dia.. anyway, thanks Ha.. :)


 

February 27, 2012

Choc Moist

 2 adik beradik yang tempah kek ni.. yg atas si kakak punya.. kedua2 kek ni choc moist..
Kek yang di bawah si adik yang tempah.. Terima kasih Miza & Siti Rohani. :)


 

February 22, 2012

Go Diego Go

 1kg sponge cake bergambar diego ni di tempah oleh mama harith..sori sgt2 sebab terlupa nama.. harap2 suka la ya.. terima kasih byk2.. :)


 

February 21, 2012

Baby Theme


16 pcs cupcakes.
50 pcs blossom tart.
Terima kasih Hidayah..



 

February 15, 2012

Cinta Nurul Firdaus



3 tiers wedding photo cake
2kg choc sponge cake
1 kg strawberry sponge cake
500g vanilla sponge cake
TQVM Nurul & Firdaus, Batu Putih, Kulim.



 

February 12, 2012

Adhoc Order

Adhoc order ni dari officemate, En. Shahrul sempena birthday wife dia.. Hopefully wife dia suka la dgn cuppies ni.. Thank you.. ^_^


 

February 08, 2012

Order Dari Farah






Slice kek & cupcakes..
Terima kasih farah, Kulim.



 

February 01, 2012

Tinker Bell

 Aku agak excited bila dpt order untuk melukis tinker bell ni..sebab ni lah satu2nya watak kartun yg aku minat dari kecil.. aku tak brapa minat princess disney yang lain.. Walaupun bila melukis watak2 yg ala2 org ni aku agak fail tapi aku cuba juga sebab ni cabaran untuk aku..   Ni kek span coklat 1kg, Pn. Zaila nak ada kacang di tepi2 kek dan pokok belakang tinker bell tu taknak berdaun hijau sebab baju tinker bell dah hijau katanya.. ok puan.. saya ikut je.. harap2 Pn. Zaila dan anaknya Laila suka kek ni.. :) Terima kasih byk2 ya.. ^_^


 

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here