My Followers

April 15, 2010

Kek urup A


Mendapat tempahan ni daripada Nana yang aku kenal melalui FB. Nana ni jugak sedara kepada kawan baik aku.. Nana plak kata, kawan aku kawan dia juga.. rupanya dia satu skolah dengan aku di vokay dulu...
cuma dia senior skit la.. Berminggu juga la dok discuss pasai kek ni.. Bila semua dah sepakat dengan design, baru aku tau rupanya nana ni dok dekat sgt dgn kawasan perumahan mak aku.. pada hari yang dijanjikan aku deliver kek ni dekat area cosway taman dia dok tu.. hmmm setel dah keja aku.. Thanks nana... semoga dapat bekerjasama lagi nooo.. :D Sori lambat update.. tapi kat fb dah lama update..ngeh..ngeh..ngeh..


No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here