My Followers

January 12, 2011

Lemon Peachy Cake

 Lemon Peachy Cake ni aku buat semlm untuk Aisya bawa ke sekolah.. Isi sikit dalam bekas cuppies untuk anak buah aku si Faizal tu rasa.. Dia kata sedap.. ada rasa 2 dalam 1..dan lembut je kek ni... Itu kata Faizal la.. pagi ni baru sempat rasa sikit, tapi deria rasa takleh nak tangkap apa2 sebab aku selsema & demam sikit pagi ni.. Family aku pun cakap kek ni sedap..so kesimpulannya sedap la kot kan.. heheh.. Berat kek ni lebih kurang 550gm.. Jadi kalau ada sesapa nak order, sila la contact ye.. :D


No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here