My Followers

March 24, 2011

Blueberry Cheese Cake

 Yatt order ciskek ni.. minta hias dgn buah kiwi katanya.. tapi ada malang tak berbau betul.. masa aku angkut ciskek balik ke umah mak aku, (yatt ni tinggal setaman dgn mak aku ).. aku minta tlg anak buah angkat kek ni letak dlm umah sebab mlm tu ujan lebat.. aku nak tutup gate.. yg sedey tu bila bukak kotak dia semua buah, filling dan fresh cream ni dah melorot jatuh mungkin sebab anak buah aku pegang kotak kek tu senget.. so sedehhh.. nasib baik aku tergerak hati nak check.. klu tak, mmg naya la.. so terpaksa patah balik ke umah utk hias skali lagi.. dah tak camni dah rupanya... kiwi tu aku susun semua atas kek.. tapi dah takda mood nak amik gamba.. apa pun thanks Yatt.. sori ye antar lewat sgt.. :(


 

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here