My Followers

June 09, 2011

Chunggitton Train

 Kek ketapi chunggiton ni ditempah oleh senior masa aku sekolah rendah dulu utk birthday anaknya Syamil Affan.. sebenaqnya aku tak penah tgk pun citer kartun ni kat astro.. so terpaksa la search kat tenet camna rupanya.. tapi yg pasti, aku sgt excited n happy sebab boleh hias kek ni dgn mcm2 warna dan suka hati aku la nak letak apa pun buleh janji budak2 suka tgk... apa pun aku ucapkan terima kasih byk2 pada kak nisa sebab beri kepercayaan utk aku siapkan kek ni... thank you sooooooooo muchhh kak nisa... :D








 

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here