My Followers

December 05, 2011

Selamat Pengantin Baru Safwan & Adura



 
 Kek sebiji ni pengantin lelaki kata untuk mkn ramai2 dgn family lepas kenduri. Yg putih meleleh tu white chocolate.

 Kek yang nak kena potong...  :D ..

 Meet my new assistant, Mr. Nizam Zainan tgh susun2 strawberry & bunga2.. Deliver ke Penang kek kawen ni..so tak mau tanggung any risk klu susun semua stoberi atas kek dari rumah.. aku risau ada yg tergolek2 jatuh  jer sebab aku tak reti drive keta secara sopan2 ni.. hehehe :P ...



  Terima kasih byk2 Safwan..


 

2 comments:

  1. kak,sori x leh emel,ada problm cket ng sofwre..nk tnya,klo ciskek 3 tgkat dlm rm bpe?yg cupcke doorgif 4 tuu saiz dy around bpe cm??

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu 3 tingkat guna cheese cake lebih kurang rm500.. cupcake tu saiz mcm paper cup biskut almond london..

      Delete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here