My Followers

February 01, 2012

Tinker Bell

 Aku agak excited bila dpt order untuk melukis tinker bell ni..sebab ni lah satu2nya watak kartun yg aku minat dari kecil.. aku tak brapa minat princess disney yang lain.. Walaupun bila melukis watak2 yg ala2 org ni aku agak fail tapi aku cuba juga sebab ni cabaran untuk aku..   Ni kek span coklat 1kg, Pn. Zaila nak ada kacang di tepi2 kek dan pokok belakang tinker bell tu taknak berdaun hijau sebab baju tinker bell dah hijau katanya.. ok puan.. saya ikut je.. harap2 Pn. Zaila dan anaknya Laila suka kek ni.. :) Terima kasih byk2 ya.. ^_^


 

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here