My Followers

April 05, 2009

Figurine : My Bunny & Flower

Malam semlm rasa teringin plak nak buat bunny ni.. cuma sayangnya semasa mengadun fondant ni aku terlangkau teknik.. sebab tu hasil dia tak smooth seperti sebelum ni.. Jenuh uli tapi tetap tak mau smooth dan byk kesan rekahan semasa menatarias si cik bunny ni.. tapi takpa.. itukan pengajaran.. next time aku kena lebih berhati2 dan tenang semasa mengadun bahan2 ni..
Cik bunny yang baru dpt bunga dari boifren dia..
Oppsss.. lipstik terlebih sudahhh....

Sebenarnya hajat hati nak buat bunga ros.. tapi bunga lain yg jadi.. nak kata carnation tak brapa nak sama. Sapa tau ni bunga apa? takpa.. nanti cuba lagi..hehehe

Aku kena p kursus seminggu.. letih lak rasa sebab baru habih sukan semlm.. Sukan tahunan ILJTM tapi seronok sebab group aku dpt tempat ketiga dlm bowling. Ingatkan dah kalah.. no 3 pun jadi la kan.. hihihii..

4 comments:

  1. ejay... awak ni mmg rajin..saya bab figurine fail lagi..bila nak reti tak taula..

    ReplyDelete
  2. rajin ang, ej dok buat figurine...akak malas...org ode nak buat figurine ngan fondant cupcake pun tolak selamba je...coz malas le nak remeh2...

    ReplyDelete
  3. ejay dah berjaya mencuba...saya belum lagi,masih tercari2 kelas utk pi belajar.bila nak pi tak tahu la...saya suka ngan benda2 mcm ni...cantik dan berseni.

    ReplyDelete
  4. rajin malam2 dok kelebek bunny, tapi kalau naluri melonjak nak buat tak kiralah malam ka apa mesti nak buat gak kan.......rasa teringin nak buat Pane Al cocolato cam kat bawah tu, cam ala2 roti gardenia coklat tu kan...

    ReplyDelete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here