My Followers

May 24, 2009

Strawberry Cuppies

Bekenan betoi aku tgk kaler cuppies ni.. nampak comei.. Cuppies ni En. Am yang order untuk buah hati tersayang.. Cik Damia.. En. Am minta kalau boleh cup tu nak yg kecil2 saja.. Jadi aku guna solo cup ni yg bersaiz 'xs' je.. bila susun penuh2 dalam kotak nampak comel2 pulak.. kek ni plak kek choc moist kegemaran buah hati dia ler..

En. Am kata dia suka kaler kuning, Damia lak suka pink.. dan suka makan 'aising'.. Hmm kena boh buttercream lebih la kalau camtu kan.. hehehe.. Lepas bincang2, kami persetujui utk design yg paling simple di donia.. kihkihkihkih....

Dah selamat antar kat En. Am kul 7.30 pagi tadi masa on de way p keja.. Sengeh2 ja En. Am terima cuppies ni.. Katanya kapis xs ni simple n sweet... Hmmm..lega chekkk... :D
Terima kasih ya En. Am.. jgn lupa order lagi nooo...

1 comment:

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here