My Followers

November 24, 2009

Baking Class

Tarikh : 31 Oktober 2009
Masa  : 10.00 pagi - sampai siap..petang ler tu...
Tempat : Umah aku di Hi-Tech Kulim
Modul : Basic Cupcakes & Fancy Cookies


Kak Liza  yang tgh concentrate praktis atas cake board.. sgt serius tau... tapi murah dgn senyuman kak liza ni..maaf la kak, saya lambat sgt update entry ni.. tenet takdak la kat sini... :(


Kak liza kata tgk org buat mcm senang, tapi bila kena hands-on, baru tau tak la sesenang yg diingat.. hehehe..


Ni fancy cookies bentuk love kat atas tu aku sendiri buat untuk ditunjukkan pada kak liza.. Pastu kak liza kena guna kreativiti dan idea sendiri untuk hasilkan fancy cookies ni semua.. Mmg mula2 agak ketaq gak tgn tu tapi aku yakin kak liza boleh buat sebab walaupun dia kata tgn dia mcm kayu tapi seni tu tetap ada.. cuma kena selalu praktis la kan...


Haaaaa inilah kak liza nya... manis orgnya kan... harap2 kak liza dah praktis kat umah la ye... terima kasih sebab sudi datang belajar dgn ejay noo..

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here