My Followers

December 10, 2009

Order Dari Kak G


Sambungan order dari kak g... selain dari tart buah, kak g order cupcakes untuk individual set, nutty choc tart, double cheese blueberry tart..


Selain dari tu, kak g bukan stakat order saja.. tapi siap tapaukan ayam ni kat aku.. pehhhhhh sedap weh.. sat ja licin kami makan dalam keta.. sebab mmg masing2 tengah lapaq tak hengat punya... hehehe.. apa pun terima kasih byk2 utk tempahan tu dan untuk ayamas ni jugak.. mmg sedap sgt2... anak pun suka.. jenuh berebut tau.. hehehhee..


No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here