My Followers

March 07, 2010

Chicken Pie

 
Salam..hai... maafla..lani agak slow skit update blog... Sebenarnya 2-3 minggu lately ni dan ke depan2 nanti agak sibuk dengan tempahan cheesecake bajet & choclate moist kek bajet..hehehe.. alhamdulillah..sambutan yg rakan2 dan customers berikan sgt menggalakkan.. Tima kasih byk2 nooo....

Ok, tempahan seterusnya ni agak istimewa sebabnya..tempahan kali ni agak lain yang biasa aku buat...kali ini tempahan istimewa dari salah seorang blogger terkenal di arena masakan iaitu MamaFaMi.. Mama order chicken pie ni untuk besday kak ana di sg. dua... sebenarnya aku rasa dah 2 tahun tak buat ciken pai ni... resepi paff nya ada..tapi resepi intinya dah ilang.. . last2 aku hentam ja resepi inti ni... letak isi ayam cincang, bawang besar, cendawan butang serta sedikit bahan2 sampingan yang lain yang aku rasa sesuai untuk inti dia... Hmmm..harap2 kak ana tak sakit perut yer.. hehehehe.. alamak...belen pun ada 3 ketoi ja.. so nak bawak ke ofis mcm tak baloi jer..so tapau kasi mak, aisya dan anak menakan tu ja.. Depa kata sedap... ni pun tengah update gambar2 ni aisya tanya bila nak buat lagi.. dia tingin nak makan lagi..aritu makan sikit sgt katanya... hmmm kena buat jugak la nampaknya nanti..hehehe... Kepada mamafami, tima kasih byk2 ya... apa pun surprise kita menjadik kan maaa?? hehehehe..





1 comment:

  1. Tq EJ sebab selalu jadi talian hayat ma.... Agak-agak kalau nak oder untuk makan sendiri, boleh tak ek?

    ReplyDelete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here