My Followers

March 14, 2010

Fairly Odd Parent

Seriously aku tak pandai melukis... masa kak linda call minta aku buatkan kek butter 2kg dengan gambar cartoon ni.. aku blur.... aku bukan kaki tgk tv.... cartoon dulu2 aku tau la.. cartoon budak2 zaman lani mmg aku ketinggalan sungguh... so bila nakkan cartoon fairly odd parent ni aku termenung sat... "hat mana satu ni??" soal sendiri dlm hati... bila search internet...oooooo baru prasan, cartoon ni rupanya.... penah la tertgk sesekali budak2 kat umah mak dok tonton crita ni tapi aku tak penah amik tau pun.. hehehee... pastu kak linda cakap takpe.. nanti dia emelkan gambar cartoon ni utk aku.. seb baik dpt customer baguih camni.. aku dah cakap awal2 jgn ler cari susah2 sebab tak pandai sgt nak lukis.. kak linda kata, nampak muka lebih kurang pun takpa la... aku mmg tak nak tekap sebab bila aku tekap gambar cartoon atas kek selalu tak jadi.. so masa dpt gambar ni mmg aku terus lukis atas kertas sebelum lukis atas kek.. Jadi..inilah hasilnya..cartoon character yang aku lukis secara free hand di atas kek ni.. harap2 dpt diterima la kan.. heheheh
Terima kasih byk2 naaa kak linda... Lupa nak tanya, apa rahsia awet muda? anak dah besaq..
tapi mak dok slim & muda lagi... bestnya.... :-D
** masa kak buat panggilan hangit kat ej tu.. sebenarnya sampai ke sudah ej dok termengong2... hahahhaha...



No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here