My Followers

October 26, 2010

Birthday Cake & Cuppies

 Salam..
aku busy betul lately ni..bila dah free sket waktu sebelah petang.. tenet lak buat hal.. nak upload pun berejam.. tensen jer.. lunch hour ni tenet ok lak.. sebab dah ok aku upload 2 skali lah..abih citer.. ni kek besday untuk budak2 tadika perpaduan di Lunas.. Ditempah oleh Cikgu Liza.. Cikgu liza slalu gak tempah dgn aku since last year.. so dah jadi regular customer la ni..hehehe... Kek ni kek span yang aku buat 2 lapisan.. selapis kek span coklat..selapis lagi kek span strawberry.. so budak2 bleh rasa dua perisa skaligus..heheheh.. thanks cikgu liza.. harap2 order lagi next time.. :D

 Cupcakes ni pulak ditempah oleh Cikgu Nurul dari Cameron Highlang untuk teman tapi mesranya yg sedang menjalani latihan praktikal di pejabat agama kulim.. Nurul request bunga color peach.. hmm ok kot peach ni.. tapi mmg sangat menyenangkan hati aku bila deal dgn cikgu yg sorang ni.. lemah lembut sungguh la... nmpak cam manja pun ada gak..hahahah..tapi honestly mmg dia seorang cikgu yang sgt baik hati dan lemah lembut.. comel jugak orgnya.. senang aku bersembang dgn dia..cam dah lama kenal.. masa jumpa aritu pun siap bagi buah tangan dari cameron highland lagi utk aku.. hmmm sronoknya rasa... heheheh..  harap2 silaturahim kita berpanjangan la ye cikgu nurul... :D dan terima kasih byk2 sebab sudi order dgn RUC.. :D





 

1 comment:

  1. Tq kak..for the lovely cupcakes you made; eye-catching decorations.. Next time nk tempah lagi ;-)

    -Nurul

    ReplyDelete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here