My Followers

October 19, 2010

Moist Black Forest Special

 Farah dari KL tempah moist black forest special ni sebagai surprise sempena hari lahir kekasih hatinya yang berada di Gurun, Kedah pada 8.10.10 aritu.. mula2 farah order 16 pieces ja.. pastu farah call minta tambah lagi jadi 25 pieces.. Mungkin ramai kot yang nak makan..tu yg farah tambah order tu... apa pun sgt senang dan mudah deal dgn farah ni...suara pun manja2 jer dgrnya.. rupa pun comel... hmmm mesti bf sayang abis ni kan.. hehehe...
 Disebabkan aku sgt2 sibuk untuk persiapan kek2 lain, jadi aku minta jasa baik atifah untuk hantar cupcakes ni direct ke rumah bf farah ni... Nasib baik la atifah sudi jadi pengantar kali ni.. thanks so much tifah..jasamu dikenang ok... hehehhee... Terima kasih byk2 ek farah... semoga cepat sampai ke jinjang pelamin tau... heheh

 

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here