My Followers

May 11, 2011

Strawberry Choc Moist & Tart

 Choc moist cake ditempah oleh su dari kl untuk bf dia di kulim.. Deliver kek ni sebelah mlm kat tempat kerja firdaus di hospital kulim.. Sori su ye sebab tak ikut design cam dlm gambar.. klu dlm gambar strawberry tak penuh camtu.. tapi disebabkan minggu ni ada stok strawberry kat umah, jadi aku hiaskan keliling kek tu dgn strawberry.. hope su tak kesah ye.. anyway thanks a lot :D


Raqyn Blossom Tart ni lak ditempah oleh Suhaida dari Poli Kulim. Suhaida tempah 50 biji untuk bawak balik ke kg rasanya.. Suhaida sms gitau dia dah rasa tart ni dan sedap! Thanks su.. sori kehabisan kredit la nak reply.. harap order lagi la nanti ye.. insya'allah boleh bagi lebih sket nanti.. :D

 

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here