My Followers

August 08, 2010

Convo Cuppies


Repeat order dari nana.. seorang customer yang ceria.. sebab aku dgr suara nana ni mcm happy sokmo.. masa deliver cuppies ni pun aku tgk nana ceria manjang.. hmm awet muda tu kan kalau happy selalu.. :)
Hmm.. repeat order punya pasal cuppies yang sepatutnya bersaiz s ni aku tukarkan dengan senang hati kepada saiz m.. Nana minta buatkan cuppies ni untuk makan2 sempena beliau dah selamat convo baru2 ni di USM, Penang.. nana juga mintakan aku buatkan beberapa biji cuppies untuk lecturer yang mengajar beliau.. aku harap nana suka dgn cuppies2 ni.. terima kasih ye nana.. it's nice to know u dear...





1 comment:

  1. suke sgt cuppies ni..sedap..nyumnyum...
    thaks kak... :)

    ReplyDelete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here