My Followers

August 22, 2010

Untuk Kekasih Hatinya..

Salam... tempahan kali pula daripada Fiza. Beliau inginkan cuppies bertemakan warna hitam dan merah.. Kek coklat dengan topping coklat. Fiza emelkan design dan minta aku buat design yg sama.. kepada owner design tu.. ( sori tak tau sapa punya ) aku ucapkan terima kasih ya..

Cuppies ni aku hantar kepada kekasih hati Fiza di Tmn Sang Kancil di Lunas.. agak susah juga nak cari rumah boyfriend fiza ni walaupun taman tu kecil jer... tapi yang menyulitkan keadaan kebanyakkan rumah situ dah 'kehilangan' nombor2 rumahnya..kawasan taman tu plak agak gelap sebab aku deliver kek ni mlm... jenuh aku pusing2 dlm taman tu.. last2 baru jumpa.. tapi boyfriend fiza pulak takda.. so aku call fiza minta bf dia tunggu depan Alliance Bank je.. Finally dpt jugak bagi cuppies ni pada bf Fiza tu.. hmmm selamat.. hehehe.. Thanks fiza ye sebab pecayakan RUC untuk buat tempahan ni...  :D



 

2 comments:

  1. Nanti nak tempah jgk,bulan 10 ni ;-)
    Hantar kat Taman Senangin pulak :-)

    ReplyDelete
  2. boleh ja.. hehehe.. kalau nak order, call la ye.. ^_^

    ReplyDelete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here