My Followers

February 10, 2011

Merpati Cinta untuk Nazmi

 Siti Zulaikha Nadia repeat order dari RUC.. Kali ni chocolate moist cupcakes jadi pilihan dengan love theme sempena birthday kekasih hati tercinta.. Nazmi.. Kalau zaman dulu2 burung merpati selalu ditugaskan untuk hantar surat cinta kan.. kali ni dah zaman moden, aku tugaskan burung merpati ni tlg antarkan nota cuppies cinta lak.. hahahaha..

Masa deliver cuppies ni si Nazmi takda kat umah.. yang terima cuppies ni bakal bapa mertua Zulaikha lak..Peramah juga bakal bapa mertua dia.. Aku tak la cakap cuppies ni datangnya dari awek anak teruna dia tu, kot2 ler gepren anak dia malu lak nanti.. aku cakap dari kawan jer.. hehehe.. Hopefully Nazmi suka dgn kiriman besday tu ya... Thanks ika..  semoga cepat kawen ek.. :D

 

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here