My Followers

December 22, 2008

Cuppies Lingkaran Chentaa..& Roti Jala






































Order dari Sarah, my regular customer di KL untuk buah hati tercinta di utara..
Aku buat choc moist untuk dia.. Sarah ni very understanding dan baik. Senang nak deal dgn dia. Selalunya deko/warna diserahkan pada aku saja untuk tentukan...dan dia order roti jala + kari ayam jugak.. roti jala ni lebih kurang dekat 70pcs ya sarah.. pastu kari ayam lak penuh bekas mcm bekas roti jala tu jugak. Jgn tak tau, fizual terkezut ada roti jala ni.. dia ingatkan kek saja..
Selalunya bila Sarah order untuk boyfriend dia, mesti dia kena outstation..

Skarang ni Sarah kata dia kat Jakarta.. Apa pun harap Sarah & Fizual suka la yer..








No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here