My Followers

August 06, 2009

Ben Seploh utk Shahmi

Line internet yg tak tentu hala lately ni buat aku bosan dan malas tul nak update blog walaupun masih byk gambar2 yg belum aku update.. Ni percubaan yg entah ke berapa sejak seminggu ni.. Alhamdulillah, boleh jugak aku update blog ni.. Hmmm..

Seingat aku belum ada lagi kek2 aku yg bordernya berwarna hijau.. sebab? hijau itu bukanlah pilihan utama aku.. kecuali utk deco dedaun aje.. tapi bila mak shahmi order kek gambar ben 10, mau tak mau aku boh jugak border kaler ijau ni.. rupanya shahmi suka plak kaler hijau ni.. dia kata kek sedap dan cantik.. apa pun, terima kasih ye..

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here