My Followers

July 06, 2010

Cheese Tart




Tempahan tat keju sebanyak 70 biji  dengan pelbagai filling ni ditempah oleh Pn. Hasni di Butterworth 2 hari lepas.. agak kelam kabut buat cheese tart ni sebab Pn. Hasni order last minit dan pada masa yang sama jugak aku tgh siapkan order untuk customer lain.. Hmm tak terima pun tak sampai hati sebab Pn. Hasni kata ada kawannya yang sungguh2 rekemenkan walaupun RUC ni berlokasi di Kulim.. Katanya lagi cheese tart ni untuk jamuan kecil di pejabatnya. Aku snap sebahagian gambar cheese tart sementara sebahagian lagi anak2 buah aku dah masukkan dlm kotak... hmm nasib baik ada anak2 buah yg sudi menolong time2 genting ni.. Terima kasih ya buat Pn. Hasni yang sudi order dari RUC..

1 comment:

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here