My Followers

July 14, 2010

Blueberry Cheese Cake

Bos kepada member aku iaitu Mr. Torsten Strauch (katanya org German) minta tlg member aku ni si Ija untuk order cheese cake sempena birthday wife dia.. kata ija bos dia dah rasa light cheese cake yang aku buat..that's why nak order cheese cake ni untuk wife dia pulak.. Kek ni nampak redah jer sebab aku guna loyang 8 inch.. tapi berat kek ni lebih kurang 1.1kg jugak... Ija bagitau lagi..bos dia puji kek aku.. alhamdulillah..lega aku dgr.. harap2 wife dia pun suka la hendaknya.. apa pun aku sgt berterima kasih pada Ija sebab sudi promote kek2 aku ni pada rakan2 sekerja dia.. hmmm syukur alhamdulillah...  To Mr. Torsten Strauch..thank you very much for believe in me...
 

1 comment:

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here