My Followers

September 28, 2010

Cuppies Raya

Cikgu Aiza dari Sekolah Sg. Kob, tempah cupcake untuk mkn2 dgn kawan2 di sekolah. Rupanya taman yang diduduki cikgu Aiza ni bersebelahan ja dengan taman perumahan family aku tu.. dan cikgu Aiza baru tau ada baker di kawasan situ.. 

sebenarnya bukan cikgu ja yg  tak tau.. ramai yg tak tau pun kehadiran RUC ni walaupun dah lebih kurang 5 tahun beroperasi.... biasalah..buat kecil-kecilan je.. Start bisnes online ni dari zaman fotopages.. sampai lani pun laman sesawang fotopages tu still aktif cuma aku je tak aktif dah.. pastu buat blog e-juita..tapi tak kena tang mana ntah.. ada kesilapan teknikal lak.. terus aku delete blog tu.. pastu buat blog ejuita.. yg ni pun tak tahan lama.. rasa cam tak best lak.. then aku buat blog RUC ni.. insya'allah yang ni mungkin bertahan lama.. hehehe.. apa pun nice to meet u cikgu aiza..cantik orgnya...hehehe.. terima kasih ya..


 



 

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here