My Followers

September 12, 2010

Kek Hantaran Asmidar


Nampaknya kek2 hantaran kali ni ramai customer yg berkenan dgn contoh gamba kek mcm kat sebelah tu..kek tu dulu ditempah oleh officemate aku iaitu kak ct untuk dijadikan kek hantaran.. Hmm kali ni pun ramai juga peminat kek tu..  apa taknya.. kali ni 3 org customer aku minta aku buatkan kek yg sama cam aku buatkan untuk kak ct dulu.. atas budi bicara aku dgn para pelanggan..aku ubah la sikit2 rupa kek tu untuk nampak lebih cantik lagi.. harap2 cantik di mata aku..cantik juga la di mata pelanggan aku ya.. hehehe...

Kek ni ditempah oleh Ku Asmidar.. beliau tempah kek chocolate moist dan set cupcake juga.. berat kek ni hampir 2kg.. sepatutnya kek ni diambil pada hari kamis mlm..tapi ada miscommunication sket sebab henfon aku hilang 3 hari sebelum raya... sedeh tau.... agaknya aku mmg tak ditakdirkan pakai fon elok2 kot.. asai pakai fon elok sket ja mesti ilang... terpaksa la pakai fon cap ayam ja.. huhuhuhuuu.. tapi takpa la..janji still ada henfon..heheh.. ok tutup cita henfon, continue cita asmidar ni balik.. seb baik aku p amik sim kad cepat2.. (eh..cita henfon lg..hehehe) so dpt la sms asmidar yg nak kek tu ari rabu...walaupun kelam kabut sket sebab aku dah susun jadual kek tu untuk buat kek2 lain dulu..terpaksa aku selitkan jugak kek asmidar  ni.. walau apa pun semuanya dah selamat..harap2 asmidar suka kek ni..


Lepas dah bincang2 sket.. asmidar minta buatkan cuppies camni.. Set cuppies ni asmidar tempah untuk dihantar pada pihak lelaki.. sebab tu ada bunga ros pink di tepi2 padang bola tu.. Memandangkan bakal tunangnya sukakan pasukan arsenal..jd aku letakkan sikit lambang arsenal dgn jersey tu kat cuppies ni.. harap2 tunang asmidar suka la ye..





2 comments:

  1. cantiknye, berapa harganye.. nak tempah

    ReplyDelete
  2. salam.. kek ni kek choc moist diselaputi dgn steam buttercream. Berat kek 1.5kg+.
    Harga kek seperti ni bermula dari rm75 ke atas mengikut dekorasi. Tq.

    ReplyDelete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here