My Followers

September 27, 2010

Dari Hati Azima untuk Hazem

Kek Chocolate Moist seberat 2kg ini ditempah oleh Azima istimewa untuk boyfriend tercinta yang sweet & handsome di Tmn Merpati, Kulim. Tema pilihan adalah Merah & Hitam. Nak cari rumah Hazem ni pun tak la susah sgt sebab taman tu kecik je.. skejap je dah jumpa rumah dia.. Masa tgk gamba ni baru prasan ada spelling error kat nama hazim tu.. Kalau mengikut attachment gamba yg dihantar oleh Azimah ni Hazim tu dieja dgn Hazem.. silap sikit kat situ.. sori ye Azimah.. kak tak prasan spelling.. it was my mistake.. sorry sgt2 ye..  Walau mcm mana pun RUC mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan kek ni... 





 

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here