My Followers

January 25, 2010

Baby Fruit Tartlets




Pertamanya nak wish HAPPY BELATED BIRTHDAY  kepada abg aku.. Andy.. Moga panjang umur & murah rezeki la ye.. Birthday dia pada 23 Januari baru ni.. tapi aku tak buat kek kat dia pun..hehehe.. Perancangan awal tu mmg la nak buat tapi memandangkan Aisya tak sihat.. mmg tak sempat nak buat la.. hihihii.. sori arr bro... len kali je la k.. ngeh..ngeh..ngeh...


Aku tengah paip inti kastad masa aku terima satu sms ni.. Dah la suasana tgh sunyi sepi.. bunyi sms yang masuk buat aku rasa lagi sket nak lemah jantung.. heheheh.. Mmg tengah kusyuk buat tart ni..

Terima tempahan ni pada jam 2.20 pagi..haaaaaaaaa jgn terkezut ek.. aku pun tak sangka ada yang nak order tart ni time dinihari camni.. Sebenarnya tuan yang order ni nak cheese tart tapi aku cakap aku tgh buat baby fruit tart untuk customer lain.. Kalau nak cheese tart, kena tunggu ari khamis camtu.. Lagipun si kecil aku yang manja tu...Ai'sya... tak sihat.. kena demam campak... Pastu terus dia reply msj nak cuba fruit tart pulak..  Order 40 biji..  Mujur aku dah buat kulit tart ni byk2 utk stok.. kalau tak mmg tak dpt amik order gak la.. dah lewat..

Masa proses tart ni, Aisya pun tak brapa nak lena.. sat2 terjaga.. sat2 dok terbeliak tgk aku.. sat2 dok garu badan dia dgn daun mambu.. sian dia.. tapi seb baik dia tak menangis... tak buat perangai... dia dok jauh2 ja tgk aku siapkan tempahan org.. Hmmm..Apa pun alhamdulillah... semua dah selesai.. akhirnya aku dan Aisya tdoq pada jam 4 pagi..



1 comment:

  1. wei...meleleh air liur aku tgkk..hu..hu..bilalah nk rasa air tgn ejay nih...hu3

    ReplyDelete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here