My Followers

January 06, 2010

Fairy Garden Untuk Haifa

Dah lama Pn. Umi Hanim cakap nak tempah untuk puteri kesayangan dia.. Beberapa hari sebelum hari lahir si comel tu.. Pn. Umi call dan konfemkan tarikh untuk aku deliver kek ni..
Pn. Umi minta kek paling special untuk si comel yang berusia 1 tahun ni.. lepas bincang2 aku hias kek puteri beliau seperti ini.. Tema kek - Fairy Garden.. Kek yang aku buat kek choclate moist..  Jadi pada Sabtu lepas sampai jugak la kek ni ke tangan Pn. Umi dan suaminya.... Pn. Umi kata fairy mcm muka anak dia ja.. hehehe..  Feedback yang aku dpt, kek habih licin, yang tinggai rumah dgn fairy cinonet tu jer..


Terima kasih yang tak terhingga pada Pn. Umi & Suami kerana sudi menempah kek dari Raqyn Utara Cakes.. :)


4 comments:

  1. hmm comeynyer..kek nih...ej...hmm bilalah nk merasa kek air tgn ej ni pun tk tau....tunggulah kami blk kedah nunn nanti

    ReplyDelete
  2. Rasanya patung comel dalam taman indah tu... mama kot. Hehehe....

    ReplyDelete
  3. Kak Hasney - Insya'Allah.. sampai waktu nanti leh la rasa..hehehe...

    Mamafami - a'ah la ma..rasanya patung comei tu mama la.. sebab malam sebelum deko tu mmg mama masuk dlm mimpi ej.. tu yg terus letak patung comel tu.. dok bayang ala2 muka mama aje..hehehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum kak saya nak tempah kek sekali penghantaran..xp saya xjumpa kak dalam fb..kak bole bg email fb kak supaya senang untuk saya jumpa profil kak..ataupun kak bole bagi cara yang lebih mudah untuk saya berurusan dengan kak

    ReplyDelete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here