My Followers

May 05, 2010

Black Forest Cuppies

 

 Salam..Cuppies ni aku terima tempahannya di saat2 akhir melalui panggilan telefon.. Pemanggilnya, Amira dari Gombak, KL minta aku buatkan kek untuk buah hatinya yang bekerja di Kulim.. Lepas discuss Amira decide nak black forest cupcake.. Balik keja semalam terus ke kedai beli bahan2 cuma sayangnya ceri yang bertangkai dah abih stok, mau tak mau guna la yang tak bertangkai.. nak p cari mmg tak sempat dah.. Kalau dpt yang bertangkai tu aku rasa lagi menarik la kan...

Apa pun tima kasih pada amira kerana sudi order dari RUC.. Aku dah minta tlg member hantarkan ke tempat kerja buah hati amira tu pagi tadi.. dan harap2 boyfriend amira pun surprise la kan dpt cuppies ni..heheheh..

 

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here