My Followers

May 06, 2010

Choclate Cheese Marble Cake

Salam... tempahan kali ni menerusi FB gara2 member aku si ina yang mengusik kak cah mengenai hari lahirnya yang jatuh pada hari ni.. bila dah lawan2 balas kat fb tu ina pun syorkan kak cah tempah kek dari aku.. mau tak mau, dlm terpaksa rela kak cah pun tempah la dari aku.. Kak Cah ni officer kami.. so dia minta aku buatkan kek coklat cheese.. aku pun dgn suka hatinya buat kek marble ni..heheheh..arrhhhhh tak kira laaaa kan kak cah rela ke terpaksa ke order kan....aku buat jugak..hehehe..jgn marah naaa kak cah.. tapi lupa lak nak amik gambar sebelum kek tu dipotong.. aku amik pun masa dah kena korban sket dah kek tu.. rata2 kengkawan kata kek tu sedap.. alhamdulillah.. apa pun thanks kak cah.. lepas ni order lagi tau.. ngeh..ngeh..ngeh..
Sebenaqnya bukan nak kata la.. bukan nak prasan.. aku rasa kek ni mmg sedap pun.. ina pun kata lembutnyaaa..... sedapnya..... ishhh aku sendiri rasa tak puas mkn tadi.. ( buruk sikut tul) hahahah..
kena buat skali lagi nampaknya... :D


2 comments:

  1. Salaam EJ. Kek ni memang sedap kan.

    Nanti kalau EJ ada masa, Ej lawat blog mama dan collect award untuk blog EJ ni ye. Kalau sudilah ye...

    ReplyDelete
  2. mesti la sudi mama... tengkiu byk2 yer..sat ej p amik... tq2 mama...slmt ari ibu... :)

    ReplyDelete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here