My Followers

November 22, 2010

kek hari jadi

salam..sori tak dpt nak citer pjg2... bz betul lepas abih raya qurban ni... tgk gambar ja la ya.. apa pun thanks to Cikgu Nurul yang menempah kek birthday di atas.. kek yg tu abah cikgu punya.... heheh

Yang ni lak ditempah oleh Kak Ann dari Ipoh.. hmm takda rezeki nak jumpa kak ann..tapi kek ni dah selamat sampai ke ipoh dah... kak ann suka kek ni.. thanks kak ann...

Ditempah oleh Ida dari KL untuk kawan dia di Kelang Lama... Deliver kek ni sebelah malam, sebab siang tu ujan lebat sgt2.. tak brani aku nak kluar..heheh..


Pa pun, terima kasih pada semua ya.. :D

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here