My Followers

November 11, 2010

Upin Ipin

Tempahan chocolate marble cheese cake ni dari Fazlina, Pdg Serai. Beliau datang ambil kek ni di pekan Lunas.. Fazlina order kek edible image muka dua bradik tu.. Zarith dan Mirul...tapi sebab order pun dah last minit mmg tak sempat la aku nak tempah edible image tu... jadi fazlina kata kalau ada gambar upin ipin pun jadi la.. balik dari ofis p cari gambar upin ni.. takda yg besar plak.. ada yg kecik2 cam dlm gamba tu jer.. terpaksa jugalah ambil... Fazlina nak yg simple dan request warna hijau.. aku harap ni nampak simple la..nak letak upin tu 2 ja rasa pelik plak pastu sayang la sebab ada sekeping lagi yang berbaki.. so aku boh 3 terus..dpt la gamba upin dlm mcm2 reaksi.. Hmm harap2 zarith dan mirul suka dgn kek ni.. Terima kasih naa fazlina... :D



No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here