My Followers

March 12, 2009

Choclate Butter Cake


Kawan lama dari Uitm iaitu Shiela order untuk besday bos dia.. depa nak celebrate kat ofis.. Kawan aku ni minta buat kek butter yg beratnya 1.5kg tapi aku buat 2.2 kg.. Saja la buat lebih utk kawan lama. Toppingnya plak aku syorkan ganache dan dideko dgn buttercream dan bunga yg sweet tu .. So dah selamat la kek ni sampai ke USM Penang. Hopefully Shiela, bos and officemate dia suka dgn kek ni.. :D
Thanks Shiela. Kalau nak order lagi dialu-alukan..

2 comments:

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here