My Followers

March 30, 2009

Miniature Cakes + Figurine.. I Luv this!!

Tangan aku mmg keras kong.. tapi bila buleh buat figurine camni rasa syok lak.. en.hubby lagi terkezut sebab dia tau wife dia ni mmg kasaq sket orgnya..

Skarang aku open tempahan untuk sapa2 yang nak order miniature cakes yang ada modelling camni leh contact aku ya.. kalau nak letak figurine camni atas cuppies ker, kek besday ke, kek kawen ker, kek party ker atau untuk ape2 aje.. call / sms aku nooo...




Aku suka pasangan patung ni..

Clown

Si Bear Kacukan
Mickey Mouse Kacukan apa ye??

Pengantin Perempuan yang choomeell..

Pengantin Lelaki yang terkezutt...

Tapi... ada tapinya.. aku tak terhadkan tempahan untuk figurine seperti di atas saja.. aku akan usaha untuk membuat model2 lain pulak.. Insya'allah akan diupdate kemudian.. Harga untuk figurine tertakluk kepada kerumitan untuk mengerjakannya ya...

6 comments:

  1. apesal yg broom nyer tu cam kene kawin paksa jer..ke terkejut bridenyer salah org...hahahaha...

    ReplyDelete
  2. Ajor krinn leh ????
    Re : Meh ler singgah tp call/sms dulu ekkkk......

    ReplyDelete
  3. ejay...belajar kat mana ni?? ke ikut buku je?? huhu..jeles la dgn ejay...saya bab2 figurine mmg fail... nak gak cari buku yg bersesuaian.. any advice??

    ReplyDelete
  4. ejay...tak aci le...ejay dah pandai wat figurine, akak lum lagi hehehe. rajin ang dok wat model tu..wat kat kelas ke, try sendiri2 je? comel le ejay..figurine tu.

    ReplyDelete
  5. ehehehe...akak tang fondan pun lum sentuh lg..kau mmg hebat EJ...blajo kat mana tu....?? caya lah..

    ReplyDelete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here