My Followers

March 25, 2009

Doraemon ku yg comot

Cikgu dekat rumah order.. ini kali ke 3 dia tempah kek dgn aku.. mungkin disebabkan mood yg kurang enak maka mood tu telah mempengaruhi kek ni.. aku try buat outline dgn color flow tapi nampaknya tak cantik langsung.. kena guna coklat jugak la baru cantik...

Malamnya cikgu tu sms bagitau "akum, kek tu dah selamat kami makan. W/pun doremon tu ej kata comot tapi ank2 akak suka. Kek tu sedap dan gebu. Len kali nak order kali. Tqvm"

Alhamdulilah.. walaupun aku tak puas hati tapi cikgu tu tak kesah pun.. cuma aku la yg kena puaskan hati sendiri utk dpt outcome yg lebih baguih dari yg ni!

1 comment:

  1. ok apa kek tu ejay....yg penting still nampak muka doraemon...betul cakap ejay tu..outline mmg lawa guna choc... saya lak pernah try guna bc yg diwarnakan, geram rasa sebab tak secantik kalau guna choc @ choc ganache...

    ReplyDelete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here