My Followers

June 08, 2009

Cuppies Buah Tangan

Sebenarnya kalau diikutkan hati.. 2-3 minggu lately ni terasa malas benar nak baking.. mmg takda hati tul.. ni semua sebab buah hati kesayangan aku.. Ai'sya...
Hmmm... Anakku Ai'sya demam lagi...lama betul kali ni dia demam.. aku mmg susah hati bila dia sakit.. Badan dia pun semakin kurus.. perut dia pun makin kempis hinggakan pakai sluar jeans pun melorot jer. Siapa la yang tak susah hati bila anak kesayangan sakit kan.. cepat2 la sihat ya sayang..


Tutup crita Ai'sya.. ni crita pasai kek pulak. Rezeki jgn ditolak dan mesti buat seikhlas hati.. Betul tak..?? hmmmmmm...
Kali ni order dari Puan Zunaina, salah seorang customer lama yg paling best aku kenai.. aku panggil kak naina aje.. kami berdua mmg selalu keep in touch. Dia jarang order dgn aku.. sebab dia pun pandai buat kek gak.. Kali ni dia order 4 set cuppies sebagai buah tgn masa p tgk anak buah dia di sp.. ( 2 design yg sama darab 2 ). Saja nak bagi budak2 sronok bila nampak kek kecik2 ni katanya.. Puan Zalela nak cuppies yang simple dan sweet. Memandangkan aku p K4, jadi aku beli skali stoberi ni.. taruk ja skali..


Thanks ya kak naina...

1 comment:

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here