My Followers

June 14, 2009

Kasih bersatu..Janji diikat...

First time dgr suara pemanggil ni.. alahaiiii lemah lembutnya suara.. nama pemanggil ni Shima. Dia nak order Cheese Tart dgn fresh strawberry sebagai hantaran di hari pertunangannya. Ok, bisa diatur dongg... Aku tak ambil masa yg terlalu lama untuk siapkan tart ni mungkin sebab mood aku baik kot.. semuanya berjalan dgn smooth je.... Hari Jumaat petang baru ni p hantar tart ni kat umah dia di Sg.Karangan. Hmmm comei je budaknye.. dan aku rasa si comel ni tgh berdebar-debar menunggu saat ditunangkan. hehehehe...

Mlm semlm Shima sms aku.. "salam k.ej. Tima kaseh ye tart smlm. Cantik. Pihak lelaki pun ckp sedap :) " Alhamdulillah semuanya dah selamat... Semoga Shima dpt melalui alam pertunangan dengan sabar sebab time ni byk tul dugaan.. hehheeh... Mkn nasi minyak nanti jgn lupa jemput akak ye.. hehehe..

Thanks Shima.

1 comment:

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here