My Followers

February 15, 2009

Kek Hati di 14 Februari...


Tempahan dari org jauh kepada seseorang yg mungkin istimewa baginya di utara ni .. tapi customer ni minta identitinya dirahsiakan..mcm secret admire gitu... hmmm camna pun takpa, janji customer & penerima kek ni suka.. dan penerima ni sms kata kek ni sedap cuma nak tau sgt sapa yg tempah kek ni.. Maaf la sebab takleh bagitau, ni amanah org kan.. sekali org dah tak pecaya, manyakkk sushhaahhh woooo...hehehehe..


Comment aku utk kek aku sendiri...
- aising agak lembik dan susah nak bentukkan kelopak bunga ros..
(tu la... padan muko den, sapa suruh try resepi baru!!!)
- board bentuk love takdak plak..merata kedai cari, susah tul nak dpt stok papan bentuk love kat sini.. terpaksa ganti bentuk bulat..
- antara kek yang paling cepat aku siapkan..

sekian, toche-toche..

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here