My Followers

February 16, 2009

Mini Photocamp 13/2/09 - Kelas Zamin Omar



Sesi mini photocamp telah pun tamat.. tapi sayangnya aku cuma dapat join sehari saja di hari sabtu sebab ahad tu keja.. mmg wajib p... Alhamdulillah..berkat tunjuk ajar pak guru iaitu Zamin Omar dan bantuan rakan2 aku makin reti guna kamera sendiri secara manual.. takyah guna button auto dah.. yippieeee..



Gambar atas ni try buat panning.. tapi tak brapa sharp lagi..

Awek atas ni model "taaaaadaaaaaaaaa" kami..



Gambar2 ni semua aku tak edit ok.. ori dari kamera terus update sini.. lepas ni nak try amik gambar yg cantik2 lagi.. kena praktis main2 dgn shutter, apperture n iso dan lain2 yg patut la..

1 comment:

  1. cayalah ej...menambah satu lagi cabang ilmu ...bagus bagus....cantik foto2 to seme...semoga berjaya...

    ReplyDelete

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here