My Followers

February 22, 2009

Triple Taste Cheesecake

Tempahan dari customer baru di KL untuk sang suami di Sg. Petani.
Cheesecake ni ada rasa cheese ( of course la kan..), yang triple tu sebab ada rasa blueberry, choclate ganache & oreo.. sebelah petang customer ni sms bagitau husband dia kata sedap. hihihiii..meh nak pecah rahsia, sebenarnya aku sendiri tak penah rasa, sebab masa buat ciskek ni aku pakai agak2 apa yg aku rasa sedap, aku taruk ja..pastu tawakal.. hehehe apa pun tima kasih ye fara, kalau sudi order la lagi..

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here