My Followers

January 19, 2009

Brownies

First time terima tempahan untuk brownies.. sebelum ni penah buat brownies untuk mkn je.. bila dpt order excited pulak nak buat.. sebab tau dah brownies ni senang nak buat.. cuma loyang dia saja yg tak dak.. p cari loyang yg ada cutter siap2 tu lagi senang.. dulu penah beli tapi buat biskut shortbread tapi bila dah pindah randah ntah ke mana loyang tu menghilangkan diri.. hehehe.. memula ingat nak sprinkle atas choc tu dgn croquent jer biar nampak mcm keemasan sket tapi memandang croquent masih dlm peti sejuk kat umah mak terus letak choc chip ni lagi senang... hehehe.. guna ja apa yg ada kan..

Yang ni regular customer yg order untuk jamu kengkawan ofis sempena birthday dia.. Terima kasih daun keladi, lain kali buleh la order lagi ye dak... hehehehe..

Happy Birthday Atifah.. semoga panjang umur, murah rezeki dan selalu diberkati Allah naa..

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here